کمیته امداد خوزستان از تولید آثار پژوهشی حمایت میکند
مدیر برنامهریزی و پژوهش، کمیته امداد امام خمینی(ره) خوزستان گفت: کمیته امداد خوزستان به منظور استفاده از ظرفیت پژوهشی دانشگاهها در راستای کاهش فقر و محرومیتزدایی و پیشبرد ماموریتهای سازمانی، آماده هر گونه همکاری با مجموعههای علمی است.
لفته میاحی ضمن تبریک هفته پژوهش اظهار کرد: کمیته امداد خوزستان در راستای پیشبرد ماموریتهای سازمانی، مسالهیابی و حل مسائل این نهاد و انجام ماموریتهای سازمانی، از تولید آثار علمی و پژوهشی دانشجویان، طلاب و پژوهشگران برای پیشبرد اهداف این نهاد حمایت میکند.
به گزارش ایسنا، وی گفت: از تمامی اساتید، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری، طلاب حوزههای علمیه (سطوح معادل کارشناسی ارشد و دکتری) و پژوهشگران دعوت میشود تا در زمینه انجام پژوهشهای مرتبط با فعالیتها و ماموریتهای این نهاد حمایتی اقدام به ارایه درخواست و آثار علمی خود اعم از پایان نامه، رساله، کتاب و مقاله کنند.
مدیر برنامهریزی و پژوهش، کمیته امداد خوزستان افزود: کمیته امداد برنامهها و طرحهای مختلفی برای بهبود شرایط زندگی مددجویان به ویژه در حوزه اشتغال دارد و برای انجام این طرحها و بهبود شرایط در خوزستان دست یاری به سوی پژوهشگران برای تولید آثار علمی و پژوهشی دراز میکنیم.
میاحی از حمایت کمیته امداد از طرحهای دانشگاهی خبر داد و گفت: کمیته امداد در راستای محرومیتزدایی در جامعه روی موضوعات مختلف کار میکند و در این بین دانشگاهها به دلیل اهمیتشان جایگاه ویژهای دارند.
مدیر برنامهریزی و فناوری اطلاعات کمیته امداد خوزستان گفت: حمایت از فرزندان مددجویان دانشگاهی، کارآفرین و استعدادهای درخشان به منظور رونق کسبوکارهای نوین و نوآور با بهرهگیری از تخصصهای علمی، تحقیقاتی آموزشی و کاربردی در اولویت برنامههای این نهاد در زمینه توانمندسازی است.
وی اضافه کرد: کمیته امداد خوزستان به اساتید و دانشجویان فعال در امر پژوهش، مقالهنویسی کمک خواهد کرد و این گامی تعاملی بین کمیته امداد و دانشگاهیان خواهد بود تا در زمینههای دیگر با تشریک مساعی خدمات خود را گسترش دهند.
میاحی عنوان کرد: این نهاد در راستای تحقق مأموریتهای سازمانی، مسأله یابی و حل مسائل امداد و به منظور بهره گیری از ظرفیت بالقوه دانشگاهها و مراکز پژوهشی، از آثار علمی اساتید و دانشجویان و محققان در قالب پایان نامه های مقطع دکتری و کارشناسی ارشد، مقالات علمی- پژوهشی حمایت به عمل میآورد.
مدیر برنامهریزی و فناوری کمیته امداد خوزستان ادامه داد: زیربنای توانمندی ما در حل مشکلات، دانش و توانایی علمی است. در این راستا تلاش خواهیم کرد با دیدگاه آیندهپژوهی و تکیه بر منابع و ظرفیتهای داخلی در شناسایی آسیبها و ارائه راهکارهای علمی، دقیق و اثر بخش قدم برداریم
میاحی عنوان کرد: پیش برد اهداف امداد که مهمترین آن ریشه کنی فقر و توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت است، منوط به توسعه مطالعات اجتماعی حول محور فقر و پژوهش با محوریت شناسایی عوامل و علل ایجاد آن است
وی با بیان اینکه بحث آموزش و پژوهش بسیار مهم است، گفت: سامانه نظام پیشنهادات سال گذشته به آدرسhttp://pishnahadat.emdad.ir/ راه اندازی شد و آماده دریافت تمامی ایدهها، طرحهای پیشنهادی حوزههای تخصصی و نظرات همکاران و مردم نیکوکار است.
علاقهمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با مدیریت برنامهریزی و پژوهش کمیته امداد خوزستان با شماره ۳۳۳۶۶۰۲۰-۰۶۱۱ در تماس باشند.
برچسب ها : استانی-اجتماعی اخبار اجتماعی - خوزستان پژوهش کمیته امداد امام خمینی
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند