معاون استاندار خوزستان: قطعی برق در مصارف خانگی به صفر میرسد
- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان گفت: مصوب شد از این پس در بخش مصرف برق خانگی در خوزستان، با مدیریت در زمینه تولید و توزیع برق قطعی برق نداشته باشیم که این برنامه در یک تا ۲ روز آتی اجرایی خواهد شد.
فاضل عبیات روز دوشنبه در پایان نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران خوزستان در اداره کل مدیریت بحران استان با اشاره به بررسی وضعیت برق و علل خاموشیهای روزهای اخیر در جمع خبرنگاران بیان کرد: با توجه به شرایطی که در ارتباط با کاهش میزان بارشها و محدودیت نیروگاهها، و محدودیتهایی که در سراسر کشور در زمینه تولید برق وجود دارد، برای پایش مساله برق شستهای متعددی از ابتدای امسال در خوزستان برگزار شده است.
وی با اشاره به قطعی برق در ۲ روز گذشته در مناطق مختلف خوزستان گفت: اتفاقی که در ۲ روز اخیر رخ داد مربوط به یک مشکل پیشبینی نشده در تولید برق بخشی از نیروگاههای حراراتی و یک برنامه سراسری بود که در خوزستان به علت گرمی هوا بیشتر محسوس بود و با برنامهریزی که انجام دادیم این موارد به حداقل و حتی به صفر خواهد رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان ادامه داد: دستور و تاکید استاندار خوزستان این است که برنامهریزیها در استان به گونهای باشد که اگر ضرورتی بر قطعی برق بود این اتفاق در مصارف خانگی نباشد.
وی با بیان اینکه ظرفیتهایی در خوزستان داریم که باید آنها را به فعل تبدیل کنیم گفت: از جمله آنها وجود نیروگاههای اختصاصی شرکت نفت و شرکت مهندسی توسعه نفت هستند که در حدود ۳۴۰ مگاوات برق تولید میکنند.
عبیات توضیح داد: پارسال از برق این نیروگاهها برای جبران برخی از کمبودهایی که در بخش تولید برق داریم استفاده شد که مصوب شد این نیروگاهها دوباره وارد مدار شوند و حدود ۲۵۰ مگاوات تولید را در اختیار شبکه برق قرار دهند تا برخی کمبودها در این زمینه جبران شود.
وی ادامه داد: برخی واحدهای نیروگاههای حرارتی زرگان و رامین، و برخی نیروگاههای کوچکتر مدتی است در حال تعمیر اساسی هستند که مصوب شد تا پایان خرداد امسال تمام این واحدها وارد مدار تولید برق شوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خوزستان با اشاره به چگونگی استفاده از نیروگاههای برق آبی و نیروگاههای حرارتی در تولید برق افزود: مصوب شد در خرداد جاری بیشتر از نیروگاههای برق آبی استفاده کنیم تا کمبودها جبران شود و در تابستان تولید بر عهده نیروگاههای حرارتی قرار گیرد.
وی با اشاره به تغییر ساعات کار ادارات در خوزستان بیان کرد: ساعت کار ادارات از چهارم خرداد در خوزستان از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ خواهد بود و اگر در پایش شرکتهای توزیع برق، مصرف براساس آنچه که از آنها خواسته شده نباشد با آنها برخورد میشود.
عبیات گفت: بخش تولید و صنایع در خوزستان نیز ملزم شدند که جابهجایی مصرف خود را به گونهای انجام دهند که در ساعات پیک مصرف در خوزستان، مصرف بالایی نداشته باشند و در آن ساعت به حداقل برسد؛ این مساله نیز پایش میشود تا از این شرایط سخت عبور کنیم.
وی با بیان اینکه مقرر شد از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۸ ادارات در خوزستان نباید نشست برگزار کنند ادامه داد: کل برق مصرفی هر اداره در حالت حداقلی و حداکثر باید ۱۰ درصد مصرف عادی آنها باشد.
منبع: ایرنابرچسب ها : انرژی برق مصرف بهینه برق قطع برق
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از بخشنامه وزارت کشور برای استفاده از نیروهای درون سازمانی در انتصاب ها استقبال کند
- راوی گفت: آقای استاندار! ثابت کنید با کسی تعارف ندارید و با کم کاری ها برخورد قاطع می کنید
- راوی گفت: استاندار پاسخگوئیها را به روابط عمومی واگذار کند
- راوی گفت: استاندار خوزستان از اختیارات ویژه به نفع استان و مردم استفاده کند