راوی گفت: بازنشستگان از بیمارستانی که در اهواز با پول آنها احداث شده، بهره مند می شوند؟
استاندار! گفتگوی چهره به چهره با معلمان استان بهترین راه علت یابی مهاجرت آنهاست
استاندار خوزستان در گردهمائی مدیران آموزش و پرورش استان گفته مهاجرت نیروی معلم استان باید علت یابی شود و احترام، تکریم و رفتار مناسب یکی از عوامل ماندگاری آن ها در استان است، ضمن این که راهکارهای مناسب برای ماندگاری این قشر زحمتکش در استان <باید> فراهم شود. به این ترتیب یک <باید> دیگر به فرمایشات استاندارمان اضافه شد. اصولاً چرا ایشان علت یابی ها را از خودشان شروع نمی کند و به دستورهای شفاهی که مسئول پی گیری ندارد، اکتفا می کند؟ شما آقای استاندار اگر دنبال علت یابی مهاجرت معلمها هستید، چه بهتر این که با خود این <قشر زحمتکش> نشست داشته باشید و دلیل مهاجرت ها را از زبان خودشان بشنوید چون اگر قرار بود این معضل در سطح و توسط مدیران آموزش و پرورش حل شود تا حالا این کار را کرده بودند.
یالااقل نمایندگان آن ها را به حضور به پذیرید و با آن ها گفت و گو کنید و از این همه معاون و مشاور و مدیر کل در استانداری، افرادی پی گیر و دلسوز را مکلف به انجام کار و دادن گزارش به شما کنید و در هر حال همیشه دیدارها و نشست های چهره به چهره و دریافت نظرات و درد دل های بی واسطه با اقشار مختلف جواب داده، خصوصاً با قشر معلم که نیاز به انگیزه برای آموزش و تربیت آینده سازان دارند.
استاندار شخصاً از هنرستان های فنی و حرفه ای بازدید و با کمبودهای آنها آشنا شود
استاندار در بخش دیگری از سخنانش گفته:<در هنرستانهای استان، ابزار و تجهیزات لازم در اختیار دانش آموزان ( هنر آموزان) قرار گیرد تا نیروهای ماهر و کار بلد بومی پرورش یابد.>
در این مورد هم آیا بهتر نیست به جای این فرمایش دستوری، استاندار به هنرستان های استان سرکشی و بازدید داشته باشد و از نزدیک مسائل آن ها را مشاهده و اگر کمبودی در تجهیزات آموزشی آنها یا نیروهای آموزش دهنده دارند، به فکر رفع آنها باشد و فی المجلس به یکی از معاونان خود که همراه دارد، دستور لازم را بدهد و بعد نتیجه اقدام را بخواهد.
از جمله مسائل هنرستان ها این است که شعبه ها یا مراکزی در مناطق محروم شهر ندارند و افراد کم بضاعت توان پرداخت کرایه رفت و آمد ندارند، اگر هم اندک مراکزی هست فعال نیستند، در حالی که خانواده های ضعیف یا بی سرپرست نیاز مبرم به یادگیری حرفه ای دارند که شایسته است استاندار در این باره اقدام قاطعی معمول دارد و به گزارشهای مبنی بر <همه چیز خوب است> اکتفا نکند.
برخورد با اجرای ترک تشریفاتهای غیر قانونی از طرف مدیران با چه دستگاهی است؟
پیرو خبر هفته گذشته مبنی بر این که استاندار دستگاه ها را از اجرای پروژهها به صورت ترک تشریفات منع کرده و این اقدام را زمینه ساز بروز رانت و سوء استفاده دانسته، یک عضو شورای شهر اهواز اعلام کرده شهردار در مدت 2 ماه حدود 170 میلیارد تومان با ترک تشریفات پروژه ها را به شرکت های مختلف واگذار کرده است. حالا باید دید نظارت بر عملکرد شهردار و حوزه ترک تشریفات ( مزایده و مناقصه) که بعضی مدیران بدون توجه به ممنوعیت آن ( به جز در موارد خاص) اقدام به این کار می کنند، با چه دستگاهی است دارد؟
بازنشستگان از بیمارستانی که در اهواز با پول آنها احداث شده، بهره مند می شوند؟
این طور که مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون و عضو هیات رئیسه مجلس خبر داده، در ملاقات با وزیر کار و رئیس سازمان تامین اجتماعی، وی خواستار ملکی شدن بیمارستان میلاد اهواز (امیر کبیر سابق) با هدف خدمات رسانی کامل به بازنشستگان شده که مورد موافقت و صدور دستور فوری وزیر برای اجرا قرار گرفت. (بیمارستان میلاد اهواز با پول بازنشستگان احداث شده است.)خبر خوبی است و ای کاش تصویر دستور وزیر هم رسانهای میشد تا امکان پی گیری موضوع وجود داشته باشد و امیدواریم نماینده اهواز تا آخر این مورد را دنبال و منجر به اجرای دستور وزیر شود.
مطالبه گری شهروندان توسط راوی پی گیری و اطلاع رسانی می شود
این روزها شهروندانی که حتی بعضی از آنها برای اولین بار صدایشان را می شنوم و نمی دانم از چه طریق شماره ام را دارند، ضمن تماس با راوی برخی مشکلات مناطق خود یا مسائل شهری را مطرح می کنند و درخواست پی گیری آنها را دارند که نشانه اعتماد دیرینه آن ها به این حقیر و رسانه ای است که در طول سال های متمادی، صادقانه خدمت کرده است و همچنان به شرط حیات، با افتخار به این راه پر افتخار ادامه خواهیم داد.
از جمله همشهریانی موضوع جمع کردن کارت های آزاد در جایگاه های فروش بنزین را مطرح کردند که در این باره با رئیس ناحیه مرکزی شرکت فرآورده های نفتی تماس گرفته شد و آقای بلک اطمینان داد که تمام جایگاه ها، هر سکو یک کارت آزاد دارند و وقتی راوی نشانی یک جایگاه را که شهروندان کمبود کارت در آنجا را عنوان کرده بودند به ایشان داد، قول داد بازرس یا نیروی خود را به آن جایگاه بفرستد و حتماً رفع اشکال کند. موارد دیگری هم هست که در شماره بعد از نظرتان خواهد گذشت.
تنفس در شب های اهواز، وقتی باد نباشد، مشکل است
چهارشنبه شب گذشته هوای اهواز قابل تنفس نبود، ضمن این که دود در آسمان دیده می شد و تا زمانی که کمی باد وزیدن نگرفت، این وضع ادامه داشت. البته در شب های قبل هم زمانی که باد نبود، بوهای آزار دهنده، مردم را آزار می داد و این وضع خیلی از شب ها اهوازی ها را از هوای سالم محروم می کند. مسئولان محیط زیست درسالهای گذشته چنین وضعیتی را ناشی از آتش سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم اعلام می کردند که به یاد داریم شاخص کیفی هوای اهواز در وضعیت خطرناک 325PPM قرار می گرفت و چند شهر دیگر را هم تحت تاثیر قرار می داد و امسال هنوز اظهار نظری از مسئولان در این باره ندیده ایم. به هر حال گویا از دست آقایان جز این که در چنین مواقعی آب را رها کنند که آتش سوزی به بخش ایرانی تالاب سرایت نکند، کاری ساخته نیست و می ماند این که دعا کنیم پائیز پر بارانی داشته باشیم که تالاب از خشکی درآید.
برچسب ها : بازنشستگان بازنشستگان اهوازی بیمارستان میلاد اهواز