راوی گفت: خبرها و شنیدنی های بعد از انتخابات ریاست جمهوری
-نیمه اول مرداد، مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب انجام می شود.
- 31 تیرماه، یعنی اولین جلسه بعد از تعطیلات مجلس، زمان استعفای دکتر پزشکیان از نمایندگی مجلس به رای گذاشته می شود.
-دو هفته بعد از مراسم تحلیف، رئیس جمهوری باید وزرای خود را برای کسب رای اعتماد به مجلس معرفی کند.
- شنیدنی ها حاکی است عراقچی وزیر خارجه دولت پزشکیان می شود. آذری جهرمی هم معاون اول یا وزیر علوم خواهد شد، اما عبدالعلی زاده اعلام کرده سمتی در این دولت نخواهد داشت و از طیب نیا به عنوان فرمانده اقتصادی احتمالی دولت پزشکیان یاد می شود. - شنیدنی ها حاکی است که محمد جواد ظریف به عنوان سفیر ایران در سازمان ملل، راهی نیویورک خواهد شد.
-شنیده شد با اعلام نتایج انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، بازار واکنش نشان داد و سکه و دلار روند نزولی داشتند.
- از شهاب طباطبائی، آذری جهرمی و جلایی پور به عنوان سه چهره احتمالی کلیدی برای حضور در دولت دکتر پزشکیان نام برده می شود. همچنین از محمد حسین مقیمی استاندار اسبق خوزستان بعنوان دستیار ارشد رئیس جمهور نام می برند. حسین انتظامی هم به عنوان وزیر احتمالی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح است.
البته این خبرها فعلا گمانه زنی است و نمی توان بر درستی آن ها صحه گذاشت و باید منتظر ماند و در زمان خود پی به واقعیت برد.
- به گفته مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان ، این سازمان در دو مرحله انتخابات ریاست جمهوری 30 هزار پرس غذا تهیه و در شعب اخذ رای بین عوامل برگزار کننده انتخابات در مرکز استان توزیع شده است.
البته دیگر شرکت های بزرگ هم مثل فولاد و شرکت نفت هم در این مورد همکاری کرده اند.
مشکل ارز زائرین اربعین حل شد
رئیس کل بانک مرکزی گفته: در اربعین امسال به هر زائر متقاضی به میزان 200 هزار دینار ارز به نرخ ETS در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مبادله می شود و هیچ کارمزدی هم نخواهد داشت از طریق شعب منتخب بانکی در شهرها و روستاها پرداخت خواهد شد تا زوار اربعین حسینی دچار مشکل نشوند.
وی با اشاره به مناسبات پولی و بانکی ایران و روسیه هم گفته: کارت های بانکی شبکه شتاب ایران در قالب طرح کارت هوشمند همراه بانکی ( کهربا) در کلیه خودپردازهای کشور روسیه قابل استفاده خواهد بود. و اتباع ایرانی خواهند توانست با کارت های بانکی خود از خودپردازهای روسیه، اسکناس روبل دریافت کنند.
کارخانه ها قیمت تولیدات را به میل خود بالا برده اند
کمیته ملی حمایت از مصرف کننده اعلام کرده که آهنگ افزایش قیمت های داخلی شدیدتر از قیمت های بین المللی است.
وی ضمن انتقاد از افزایش قیمت ها، آن را ناشی از عمل انحصاری گروه های مخصوص و عدم توزیع صحیح تولیدات صنعتی و کشاورزی دانست.
نمونه این موارد در افزایش قیمت شیشه داخلی، لاستیک، کالاهای الکتریکی از جمله لامپ، نوشابه ها و کالاهای مصرفی کاملا مشهود است.
کمیته ملی معتقد است کارخانجات تولیدی حتی بدون اجازه از مرکز بررسی قیمت ها، افزایش قیمت ها اقدام کرده و قیمت ها را به میل آن ها بالا برده است بطوریکه افزایش قیمت هایی که سه سال قبل ناشی از تورم جهانی بود، اکنون در بسیاری از موارد از قیمت کالاهای مشابه در کشورهای دیگر بیشتر است که قرار است به این وضع رسیدگی شود.
شوراهای شهر به تخلفات احتمالی مالی انتخابات رسیدگی کنند
شنیدنی ها حاکی است که برخی از ادارات و بخصوص شهرداری ها در جریان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، هزینه هایی از بیتالمال در این مورد مصرف و حمایت هایی کردهاند که لازم است به این موارد رسیدگی شود.
پیش از این یکی از اعضای شورای شهر اهواز گفته بود: حفظ و صیانت از بیت المال قطعا خط قرمز همه اعضای این شورا است و در هر موردی که موجب تضییع حق بیت المال شود، در برابر مردم اهواز، پاسخگو خواهم بود.
همین انتظار نه فقط از شورای شهر اهواز بلکه از سایر شوراهای استان می رود و بهتر است در این موارد (اگر چنین اتفاقی افتاده) پاسخگو بوده و در صدد رسیدگی و اقدام قانونی برآیند.
برچسب ها : انتخابات ریاست جمهوری رئیس جمهور كارت های بانكی