راوی گفت: ادامه کار ستادهای انتخاباتی که یک روز قبل از انتخابات باید تعطیل شوند چه توجیه قانونی دارد؟
رئیس ستاد دکتر پزشکیان در دیدار با تعدادی از روسای ستادهای مرکزی ایشان گفته: ما <ستادها> مصمم بر ادامه فعالیت ستادها در استان ها هستیم و نقش آن ها را در پیشبرد اهداف دولت مهم و بی بدیل می دانیم. وی یکی از وظایف ستادها را تهیه گزارش هفتگی از مشکلات استان و عملکرد استانداران و فرمانداران در استان ها دانست و متذکر شد که باید این گزارش به وزیر کشور و معاونت اجرائی رئیس جمهور ارسال شود و رونوشتی از آن به اینجانب (عبدالعلی زاده) ارسال شود. به اعتقاد وی، ستادهای مرکزی چشم دیدبان دولت هستند و باید مراقب باشند انحرافی در مسیر دولت در استان ها و شهرستان ها شکل نگیرد. عبدالعلی زاده این را هم گفت که: <هیچ اشکالی ندارد اگر استانداری یا وزیری در مسیر دولت حرکت نکند، بعد از 6 ماه عزل شود ، ما با هیچکس عقد اخوت نبسته ایم ، باید تلاش کنیم رضایت مردم را در استان ها و شهرستان ها به دست آوریم و در آینده شوراهای شهر و مجلس شورای اسلامی همسو و همراه با دولت تشکیل بدهیم تا در تدوین قوانین همراه با دولت به تقویت دولت پرداخته شود.>
یاللعجب (شگفتا!) چه حرف هائی می شنویم! مگر در قانون انتخابات نیامده که ستادهای انتخاباتی 24 ساعت قبل از روز رای گیری باید تعطیل شوند¿کجای قانون آمده که این ستاد ها، پس از برگزاری انتخابات بقول آقای عبدالعلی زاده می توانند به فعالیت خود در استان ها ادامه بدهند و دیدبان دولت باشند که انحرافی در مسیر دولت در استان شکل نگیرد¿باید دید ایشان به استناد کدام ماده قانونی چنین حقی را برای ستادهای انتخاباتی زمان انتخابات ریاست جمهوری قائل هستند، مگر نه اینکه نظارت بر عملکرد دستگاه ها قانونا از وظایف سازمان بازرسی ، دیوان محاسبات، وزارت اطلاعات و بازرسی ریاست جمهوری است؟
به این ترتیب ستادهایی که قبل از انتخابات تشکیل و یک روز قبل از انتخابات باید تعطیل شوند توجیهی برای ادامه کار ندارند، اگر غیر از این است آقایان استناد ادامه کار آن ها را اعلام کنند. البته آقایان می توانند با استاندار مشاوره داشته باشند اما اینکه خود را دولت در سایه بدانند، خیلی حرف است.
تشکیل کمیته انتصابات در استانداریو حضور یک غیر بومی در آن
پیش از این در خصوص احتمال تشکیل کمیته انتصابات در استانداری مطلبی داشتیم که برخی گفتند شایعه است و چنین کمیته ای وجود ندارد، اما اکنون این خبر داغ تر شده بخصوص اینکه در فضای مجازی به یکی از اعضای این کمیته بخاطر < انتصاب شایسته> او تبریک گفته بودند. شنیدنی ها حاکی است که اعضای این کمیسیون عبارتند از آقایان عالمی نیسی، پیرهادی، بویری، بهاروند، حیاتی ، سید لطیف فاضلی و احیانا حری .
جالبی قضیه اینجاست که یک فرد غیر بومی که در این ترکیب است، قرار است در انتصاب مدیران بومی استان دخیل باشد که واقعا فاجعه است!
مشکل انتصابات، زن یا مرد بودن نیست، مهم توانمندی و غیر وابستگی است
استاندار خوزستان در نشستی با فعالان ستاد دکتر پزشکیان از انتصاب فرماندار و مدیر کل زن در خوزستان خبر داده و گفته :< باید به این مساله توجه جدی شود و دیدمان را در انتصاب و استفاده از ظرفیت زنان بازتر کنیم. دکتر موالی زاده این را هم گفته که < ما، زنان توانمندی داریم که از عهده مسئولیت های مهم برمی آیند و باید به این مهم توجه شود.>
دکتر موالی زاده تاکید کرده که < شایعه ها در خصوص انتصاب ها در فضای مجازی غیر واقعی هستند و روند انتصاب ها کمی زمان براند بخاطر اینکه بنده حساسیت هایی دارم و همه شرایط را باید در انتصاب ها در نظر بگیریم.
عرض شود کسی نگفته چرا انتصاب ها طولانی شده و اگر کسانی در این باره اصرار دارند، حتما دلایل شخصی در میان است. شما بیشتر از بیست روز نیست که آمده اید و این مدت برای صدور احکام مطمئن و شایسته، زیاد نیست و خیلی هم کم است. ضمنا موضوع این نیست که شما بخواهید از خانم ها برای برخی انتصاب ها بهره بگیرید و آنچه مهم است این است که اصل شایسته سالاری رعایت شود و همانطور که اشاره کرده اید از توانمند ها استفاده کنید و این خوبست که حساسیت هایی داشته باشید بشرطی که طرف های مشورت جنابعالی هم افرادی صادق ( نه ساده) و به روز باشند و ملاک اصلی را سوابق ، تجربه و بدون وابستگی در نظر بگیرید.
مگر گوجه تولید خارج است که کیلوئی 60 هزار تومان شده؟
امام جمعه سنندج در خطبه های نماز جمعه پرسیده: چرا تورم مهار نمی شود، قیمت اجناس آنقدر افزایش یافته که قشر ضعیف جامعه توان خرید ندارند، گرانی دارو هم بیداد می کند. وی این را هم سوال کرده که: چرا باید قیمت یک کیلو گوجه فرنگی به 50 تا 60 هزار تومان برسد، وقتی هم علت را می پرسیم، می گویند دلار گران شده ، مگر اینها تولید داخلی نیست؟
شاید علت پسوند فرنگی آن است!
به نام ترامپ ، به کام سرمایه دار
ایلان ماسک 118 میلیون دلار برای پیروزی ترامپ هزینه کرد. بعد از پیروزی ترامپ ، سهام شرکت تسلا متعلق به ماسک 15 درصد افزایش قیمت داشت و 5/26 میلیارد دلار به ثروت ماسک اضافه شد. یعنی ماسک برای هر یک دلار هزینه، 225 دلار سود کرد.
به این می گویند معامله شیرین سیاسی، اقتصادی.
برچسب ها : سرمایه ترامپ ایلان ماسك
- راوی گفت: آقایان ستادهای انتخاباتی را با <حزب> اشتباه گرفته اند!
- راوی گفت: ادامه کار ستادهای انتخاباتی که یک روز قبل از انتخابات باید تعطیل شوند چه توجیه قانونی دارد؟
- راوی گفت: شکست استیضاح شهردار اهواز و ادامه نابسامانی شورا و مدیریت شهری
- راوی گفت: استاندار ثابت کند پشت چهره آرام مدیری با تحرک و پویا است و زمان از دست نرود
- ارائه ۲۶ هزار مشاوره رایگان به مردم در طرح با وکلا
- هشدار درمان دشوارتر بیماریها با مصرف خودسرانه آنتیبیوتیکها
- رئیس سازمان بهزیستی کشور خبر داد:طراحی نشان طلایی و نقرهای برای اهداء به ساختمانهای مناسبسازی شده برای معلولان/ فقدان بانک اطلاعاتی معلولان
- بهترین زمان رانندگی در شرایط بارانی چه ساعتی است؟
- راوی گفت: آقایان ستادهای انتخاباتی را با <حزب> اشتباه گرفته اند!
- راوی گفت: ادامه کار ستادهای انتخاباتی که یک روز قبل از انتخابات باید تعطیل شوند چه توجیه قانونی دارد؟
- راوی گفت: شکست استیضاح شهردار اهواز و ادامه نابسامانی شورا و مدیریت شهری
- راوی گفت: استاندار ثابت کند پشت چهره آرام مدیری با تحرک و پویا است و زمان از دست نرود