شماره خبر : 45445
منتشر شده در مورخ : ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
ساعت : 11:18
راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است

راوی گفت: نرخ بالای بیکاری درخوزستان با وجود اینهمه صنعت، ثروت و فرصت ها، باعث شرمندگی مسببان آن است


براساس گزارش مرکز آمار ایران، درطول 4سال گذشته، مجموع اقدمات صورت گرفته درحوزه اشتغال و بازار کار موجب تک رقمی شدن نرخ بیکاری در24 استان کشور شده است. معاون وزارت کارو رفاه اجتماعی هم پایین ترین نرخ بیکاری را مربوط به استان های تهران ، یزد و خراسان جنوبی و بالاترین نرخ بیکاری رامربوط به اسنان های کرمانشاه ، کردستان و اردبیل اعلام نموده است.
واما به گزارش مرکز آمارایران خوزستان جایگاه دومین استان با بیشترین نرخ بیکاری را دارد . بموجب این گزارش نرخ بیکاری خوزستان درتابستان 403 و 1/13 درصد رسید و دربهار به8/2 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است. مرکز آمار نرخ بیکاری مردان را درسال گذشته 1/11 درصد اعلام کرد. نرخ بیکاری زنان خوزستان درتابستان گذشته به 8/23 درصد رسید که بیشتر از متوسط بیکاری زنان کشور است که باین ترتیب خوزستان چهارمین استان کشور با بیشترین نرخ بیکاری زنان است. سه استان اول دراین باره عبارتند از قم ، کرمان و لرستان.
باتوجه به فرصت ها وقابلیت های شغلی درخوزستان و وجود صنایع ، انتظار می رود با تلاش مسئولین و سپردن مدیریت ها به افراد متخصص ، با تجربه و کاربلد ، استان جایگاه خود را در پائین رفتن برخ بیکاری پیدا کند. البته نظارت برواحدهای مختلف ازنظر توجه به حقوق و مزایای زنان ضرورت دارد زیرا در بسیاری ازاین واحدها زنان و دختران از روی استیصال با کمترین حقوق و بیشترین ساعت کار ، مشغولند .
نرخ بالای بیکاری در خوزستان با وجود اینهمه صنعت ، ثروت و فرصت های شغلی باعث شرمساری مسببان آن است.
چرا هیچ چیز شهر سرجایش نیست، اشکال از کم کاری است یا بی خیالی مردم؟!
راوی به یاد می آورد زمانی را که وقتی باران می بارید، صبخ روز بعد ، روفتگرها یا همین پاکبانان امروز ی، درهر منطقه ، جارو به دست مشغول جارو کردن و هدایت آب ها به داخل منهول ها می شدند یا همین پخش کردن آب باعث می شد که آب باران راکد نماند تا با عبور هر خودرو، آب به عابران پاشیده نشود، اسفالت هم بخاطر ماندن آب و نفوذ آن به به زیر آن که مثل جگر زلیخا  پاره پاره است، خراب نشود. 
واقعا دراین شهر چه خبر است؟ نه رفتگری می بینیم، نه مامور راهنمایی به میزان کافی ، نه گشت نیروی انتظامی درمناطق ، نه بازرس و نیروهای بهداشت دربازارها، نه کسی کاری به کیفیت نان دارد ، نه از کنترل قیمت کرایه تاکسیها و مسافربرهای شخصی خبری هست و خدا وکیلی شهر خود به خود وهرطور هست می چرخد و مردم هم آنقدر نجابت دارند وتحملشان بالاست که شکایتی ازهیچ وضعی ندارند، بعضی هم که گاهی به موضوعی معترض میشوند، آنقدربی تفاوتی می بینند که پشیمان  و بی خیال می شوند. تکلیف چیست و تاکی باید صبرکرد تا ناجی پیدا شود و کارها به کاردان‌ها و مسئولیت پذیرها سپرده شود ، خدا عالم است.
درقطع برق مناطق مساوات رعایت شود
با آن که قرار است ظاهرا طبق برنامه زمان بندی و با اطلاع قبلی برق درمناطق قطع شود اما بعضی از شهروندان شاکی هستند که در مناطق آن ها بیشتراز بقیه شهر قطعی برق دارند وگاهی 2 بار در روز برقشان قطع می شود . هر زمان هم که قصدتعمیر درشبکه برق وگاز دارند برق و گاز مناطق محروم را قطع میکنند و تا حالا ندیده ایم (بعلت انجام پاره ای تعمیرات) برق وگاز محله های خوب شد قطع شود و اکثرا قطعی ها مربوط به حاشیه شهر است واطلاعیه های شرکت های خدماتی موید این موضوع است ، به آن ها توجه کنید تا به صحت این ادعاپی ببرید.
حاشیه هایی از مراسم معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز
مراسم معارفه سرپرست دانشگاه شهید چمران اهواز(علی حسین حسین زاده) که در تالار اجتماعات فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار شد ، با ویژگی ها و حواشی همراه بود که ذکر برخی از آن ها خالی از لطف نیست.
- اول از ویژگی گفته شود که حضور چند استاندار سابق مثل دکتر مقتدایی و دکتر حجازی بود، دکترموالی زاده هم به عنوان استاندار فعلی به همراه مشاور وزیر علوم و آموزش عالی حضور داشتند.  ‌
- آیت ا... حیدری و آیت ا... حسن زاده هم به عنوان دو تن از اعضای مجلس خبرگان حضور یافته بودند، اساتید و کارکنان و دانشجویان هم آمده بودند و خلاصه غلغله ای شده بود که بیا و ببین و نشان می داد که همه با رغبت شرکت کرده بودند تا شاهد اتفاق تازه ای باشند و درمجموع چنین حضوری و اجتماعی نشان می داد که اخلاق و منش و سوابق دکتر حسین زاده باعث این تجمع با سلایق مختلف شده بود و خبراز یک انتصاب همه پسند می داد.
- استاندار به عنوان اولین سخنران با اشاره به مشکلات دانشگاه، از سرپرست جدید خواست به مسائل با توجه به اولویت آن ها بپردازد و نگذارد دانشگاه از چرخه مدیریت حذف شود.  ‌
- آیت ا... حسن زاده گله کرد که چرا وزیرعلوم شخصا برای حضور درمراسم معارفه نیامده است.
- آخوند علی رئیس سابق دانشگاه آنقدر حرف زد که مجری چند بار به او تذکر داد و تا آنجا ادامه داد که استاندار و خیلی ازمسئولان، جلسه را ترک کردند.
- دکتر حسین زاده که با تشویق حاضران مواجه شده بود در سخنان خود سه اصل را اساس کار خود برشمرد که عبارت بود از، احترام و عزت به جامعه دانشگاهی ، مشارکت همه نیروها، جامعه دانشجویی وکارکنان درکارها و امتزاج آراء در امور اجرایی، حسین زاده به مزاح هم گفت خدا را شکرکه به ما هم اسب زین کرده تحویل دادند هرچند بارآن سنگین است.





 

برچسب ها : بیكاری صنعت دانشكده ادبیات و علوم انسانی